Royaal wonen in het hart van Venray


Het project ‘Julianahof’ bestaat uit 8 kavels met luxe vrijstaande woningen, rustig gelegen aan een nieuw ingericht woonhofje midden in het centrum van Venray. Drie van deze prachtige kavels zijn nog beschikbaar. De kavels variëren in perceeloppervlakte van 415 m² tot 440 m². Binnen het project ‘Julianahof’ zijn tweelaagse en drielaagse woningen gerealiseerd. Er zijn nog tweelaagse woningen beschikbaar. In alle woningen is volop mogelijkheid om uw persoonlijke wensen te realiseren. Dus wat uw smaak ook is: hier wordt uw droomwoning werkelijkheid.

Locaties als 'Julianahof' worden steeds schaarser. Dit ambitieuze plan is dan ook echt een buitenkans! Niet alleen de prachtige ligging staat garant voor kwaliteit van wonen. Ook de keuzevrijheid bepaalt voor een groot deel uw woongenot. Samen kunt u nog heel veel extra woonwensen werkelijkheid laten worden.

Locatie

Venray is een gemeente met ruim 43.000 inwoners met een bruisend centrum. In de kern Venray zijn een schouwburg, een bibliotheek, een bioscoop, leuke cafeĢ’s, restaurants en een compleet winkelaanbod aanwezig. De kern Venray telt negen wijken met goede voorzieningen. De gemeente Venray bestaat, naast Venray zelf, nog uit 13 dorpen. Deze zijn allen goed bereikbaar door goede infrastructurele verbindingen en openbaar vervoer. Het plan Julianahof ligt aan de rand van het centrum in de Oranjebuurt. De Oranjebuurt is door zijn ligging, de karakteristieke woningen en het vele groen een populaire woonbuurt in Venray.

Kies je woning 1 1 1 1 2 2 3 3 3 3 4 4 29 29 31 31

Meer informatie over dit bouwproject?

© 2023
Created by LR Internet