Julianahof 1

Wilt u uniek en luxe wonen in een woonhofje midden in het centrum van Venray? Dan bent u van harte welkom in de Julianahof. Een prachtige nieuw woonhofje met alle voorzieningen nabij.

Julianahof 1 is een zeer luxe, levensloopbestendige woning met twee bouwlagen en een zolder. Een ruime, energie neutrale woning met een unieke indeling op de begane grond. Met op de begane grond een ruime living, vanwaar u middels de grote ramen, dubbele deuren en een schuifpui uitzicht heeft op uw heerlijke tuin. Woonkeuken met aangrenzende bijkeuken. Tevens biedt de begane grond een slaapkamer en badkamer voor levensloopbestendig wooncomfort. Op de eerste verdieping zijn daarnaast twee riante slaapkamers en een badkamer. De zolder is middels vlizotrap bereikbaar. 

De bouw is gestart en wordt op dit moment CASCO gebouwd.

Ruimte voor individuele woonwensen

Julianahof 1 biedt bovendien veel mogelijkheden om de woning aan te vullen met uw persoonlijke woonwensen. Er is gestart met de realisatie van de woning in casco uitvoering. Dit betekent dat ook uw persoonlijke wensen nog gerealiseerd kunnen worden. Zelfs tot in de kleinste details beslist u over de sfeer en het wooncomfort van uw vrijstaande woning.

Meer informatie over dit bouwproject?

© 2021
Created by LR Internet