Prins Bernhardstraat 1

Een tijdloze, ruime energie neutrale woning met vergrote aanbouw op de begane grond. Met op de begane grond een ruime living met werkhoek, woonkeuken en een volledige slaapvleugel met de hoofdslaapkamer voorzien van privé badkamer en een inloopkast. Op de eerste verdieping beschik je daarnaast over twee riante slaapkamers en een badkamer met separaat toilet. De zolder is middels vlizotrap bereikbaar.

Locaties als 'Julianahof' worden steeds schaarser. Dit ambitieuze plan is dan ook echt een buitenkans! Niet alleen de prachtige ligging staat garant voor kwaliteit van wonen. Ook de keuzevrijheid bepaalt voor een groot deel uw woongenot. Samen kunt u nog heel veel extra woonwensen werkelijkheid laten worden.

Ruimte voor individuele woonwensen

Prins Bernhardstraat 1 biedt bovendien veel mogelijkheden om de woning aan te vullen met uw persoonlijke woonwensen. Verlengen van de hoofdbouw, uitbreiden van de aanbouw of een garage behoren onder andere tot de mogelijkheden. Zelfs tot in de kleinste details beslist u over de sfeer en het wooncomfort van uw vrijstaande woning.

Meer informatie over dit bouwproject?

© 2024
Created by LR Internet